EducaPlay

Educaplay és una plataforma que et permet crear activitats docents d’una manera senzilla i amb resultats força atractius.

Registrant-te (gratuitament) com usuari pots anar guardant les activitats que vagis fent. També pots anar afegint a la teva llista d’activitats favorites les que hagin realitzat altres persones. Per tant té el potencial de tota una comunitat al darrera.

Hi ha fins a dotze tipus diferents d’activitats: des de mots encreuats, omplir espais, fer diàlegs, mapes (imatges sensibles), etc, etc. Una utilitat interessant és la de fer una col·lecció (paquet) d’activitats unides en una sola que es realitzen com un conjunt. Quan un usuari fa una activitat el seu resultat s’enregistra i pot sortir en una llista tipus “best scores”.

Evidentment les possibilitats multimèdia són presents: imatges, vídeos i sons inseribles en moltes de les activitats.

Però encara hi ha més, les activitats generades són compatibles per ser inserides en plataformes e-learning!! Però si no domines aquest tipus d’entorns no passa res, per què també es poden “embedir” en pàgines web comunes o blocs.

En definitiva, un bon recurs per a docents que volen crear les seves pròpies activitats multimèdia i compartir-les amb la comunitat educativa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s